INDOOR CYCLING PILATES ROM THEMAGROEPEN 55+ GROEPEN Sport & Bewegingscentrum SportFit SAMEN SPORTEN ONDER BEGELEIDING INDOOR CYCLING PILATES ROM THEMAGROEPEN 55+ GROEPEN Sport & Bewegingscentrum SportFit Erkende fysiotherapeuten begeleiden uw herstel Fysiotherapie onder begeleiding INDOOR CYCLING PILATES ROM THEMAGROEPEN 55+ GROEPEN Sport & Bewegingscentrum SportFit SAMEN SPORTEN ONDER BEGELEIDING Voor ieder gewricht en iedere spier... INDOOR CYCLING PILATES ROM THEMAGROEPEN 55+ GROEPEN

Inactiviteit is een groot gezondheidsprobleem in Nederland. Vandaar dat ons doel is zoveel mogelijk mensen op een leuke en veilige manier te laten bewegen! In ons sport en bewegingscentrum kunt u verantwoord en op een leuke manier bewegen.

Sport & Bewegingscentrum SportFit staat voor mensen die zich bewust zijn van de noodzaak van trainen/bewegen en die dat verantwoord en op een aangename manier willen doen. SportFit is ook een eigentijds bewegingsprogramma dat uw gezondheid, fitheid, kracht, stressbestendigheid en natuurlijk uw sportieve prestaties -met een minimaal risico op blessures- verbetert of op peil houdt.

De bewegingsprogramma’s zijn niet alleen gericht op gezonde deelnemers maar ook op mensen met lichamelijke klachten, minder validen en chronisch zieken. Als u in behandeling bent bij een fysiotherapeut kunt u SportFit zien als een verlengstuk van uw fysiotherapie.

Voor mensen met een beperkte belastbaarheid kunnen wij individuele programma’s samenstellen om die beperkte belastbaarheid te vergroten. Als u veilig en verantwoord wil sporten of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen is SportFit iets voor u! Bij Sport en bewegingscentrum SportFit traint u op vaste uren onder begeleiding van een vaste fysiotherapeut. De groepen zijn klein en gezellig mede doordat mensen van alle leeftijden met elkaar trainen en door de gezamenlijke warming-up.

Westersingel 34a (t.o. de Gevangenpoort) GRATIS PROEFLES! Indien u twijfelt of één van de onderstaand genoemde
sporten wel bij u past, bieden wij u de gelegenheid om gebruik
te maken van een gratis proefles. Ongeacht uw leeftijd, niveau
of doel werkt u aan uw gezondheid!
LOOP EENS BINNEN. WE HELPEN U GRAAG!

Bij SportFit kunt u terecht voor:

MEDISCHE FITNESS PILATES INDOOR CYCLING (SPINNING) ROM MACHINE THEMAGROEPEN

THEMAGROEPEN VOOR  HARTPATIENTEN  55-PLUS

Westersingel 34a (t.o. de Gevangenpoort) GRATIS PROEFLES! W bieden u de gelegenheid om gebruik te maken van een
gratis proefles. Ongeacht uw leeftijd, niveau of doel werkt u
aan uw gezondheid!
LOOP EENS BINNEN. WE HELPEN U GRAAG! MEDISCHE FITNESS